Jolanda Kaandorp

Jolanda Kaandorp Gecertificeerd Feng Shui Consultant

Jolanda Kaandorp Gecertificeerd Feng Shui Consultant

 

Naam: Jolanda Kaandorp
Adres: David Kouwenaarweg 28 | Bergen
Email: j.kaandorp56@gmail.com
Telefoon: 06 48448914

 

 

 

Jolanda Kaandorp werd op 7 maart 2014 officieel gecertificeerd Feng Shui Expert, afgestudeerd aan de Feng Shui Design Academy te Culemborg.

15 jaar geleden kwam ik via mijn schoonzusje (van Chinese afkomst) in aanraking met Feng Shui, vanwege de ziekte van een van mijn kinderen. Na mij in de Feng Shui filosofie verdiept te hebben, raakte ik heel erg gefascineerd door deze oosterse filosofie. Gelukkig is mijn kind weer heel gezond. En of het nu toeval is of zuiver door de remedies die ik heb toegepast, was voor mij op dat moment niet belangrijk.

Mijn interesse groeide en ik heb daarna veel gelezen over Feng Shui, met name van de wereldbefaamde Feng Shui Master Lillian Too uit Maleisië.

Vele vrienden en bekenden met diverse problemen, heb ik geadviseerd met behulp van de Feng Shui methode; met positief resultaat!

Toen genoemde opleiding zich aandiende, was dit het juiste moment om mij te gaan certificeren. Ik wilde voor mijzelf weten of ik op de goede weg was, zodat ik ook op een professionele wijze vele andere mensen zou kunnen gaan begeleiden en helpen.

Daar ik door mijn interesse in Feng Shui zo enthousiast ben geworden en aan iedereen deze kennis overbreng, werd ik in maart uitgenodigd om een lezing te geven.

Ook vanuit deze hoek, hoorde ik naderhand positieve geluiden m.b.t. Feng Shui.