Marieke van Weelden

Marieke van Weelden - Nederlands Feng Shui Register

Marieke van Weelden – Gecertificeerd Feng Shui Consultant

 

Naam: Marieke van Weelden
Adres: Utrecht
Website: www.noordenstyling.nl
Telefoon: 088 688 7 888

 

 

 

Mijn doel is om u te laten ervaren hoe groot de invloed van onze omgeving is op al uw levensgebieden. Ik ontwerp uw omgeving zo dat het maximale potentieel wordt benut wat automatisch rust, geluk en vitaliteit verzorgt.

Wat mijn klanten met elkaar gemeen hebben is dat zij allemaal bewust leven en het leven ten volle willen leven. Naast hun drukke bestaan hebben zij de behoefte aan een krachtige woon of werk basis te hebben die in balans is.

Naast een goed ontwerp bereken ik voor u uw persoonlijke energiehoeken en pas het ontwerp daarop aan. Elke hoek in huis of kantoor staat voor een bepaald levensthema en kan door middel van een goed ontwerp 30% van uw algehele geluk bepalen.

In al mijn ontwerpen pas ik klassieke Feng Shui  toe, gecombineerd met interieur en bouwkundige adviezen. Ik onderscheid ik me door mijn bouwkundige, zakelijke en coaching achtergrond. Op een integere manier werk ik in verbinding met u.

Ik richt woon en werkomgevingen zo in dat er maximaal woongeluk en werkplezier ontstaat.

Een plek waar vitaliteit en rust gecreëerd wordt, wat automatisch doorwerkt in de persoon die in die omgeving woont of werkt.

U kunt mij benaderen voor:

  • bouwadvies voor een nieuwbouwwoning of verbouwing
  • interieuradvies voor een nieuwbouw of bestaande woning.
  • Verkoopstyling
  • Interieuradvies voor werkomgevingen ( afdelingen, kantoren, thuiswerker, etc )
  • Interieuradvies voor winkels

Naast het adviseren over vormen, materialen en kleuren pas ik Feng Shui toe bij het inrichten van een omgeving Door bepaalde energiehoeken te versterken ontstaat er een omgeving waarin je beweegt naar succes en geluk.

Naast het adviseren over het inrichten van uw omgeving bied ik verschillende extra modules aan op het gebied van 2d tekeningen en sfeerborden. Tevens adviseer ik op het gebied van meubels, elektra en keuken- en badkamerontwerp.