Wena Brussaard

Wena Brussaard Gecertificeerd Feng Shui Consultant

Wena Brussaard Gecertificeerd Feng Shui Consultant

 

Naam: Wena Brussaard
Adres: J. Naberstraat 54 | 4105 EK Culemborg
Email: info@engelenfengshui.nl
Telefoon: 06 18 683 421

 

 

 

Wena Brussaard is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Master Lillian Too uit Maleisië. Door vele studies en meer dan 15 jaar praktijk is Wena een veel gevraagd Feng Shui expert voor publicaties, zoals 101 Woonideeën, Libelle Balance en Catherine.nl. Wena’s levensmissie is de wereld mooier maken door zo veel mogelijk energiegezonde en sfeervolle ruimten te creëren, waarin mensen zich prettig voelen en het maximale uit zichzelf halen.

“Niet bij iedereen past een oosters interieur, maar bij iedereen past wel een Feng Shui interieur, want we hebben allemaal recht op geluk, liefde, goede financiën en een goede gezondheid en precies daar kan Feng Shui ons in bijstaan. Graag vertel ik u meer over Feng Shui en help ik u uw leef- of werkruimte nog beter af te stemmen op wie u bent en wat bij u past”.  

“Ik noem vaak Feng Shui ‘acupunctuur van je omgeving’. Waarom doe ik dat? Wij kennen allemaal het positieve effect van naaldjes in ons lichaam om de energie (Chi) in goede banen te leiden. Ik pas Feng Shui op identieke wijze toe, door het lokaliseren en verwijderen van energieblokkades in je directe werk- en leefomgeving. Ik breng de Chi in balans door bijvoorbeeld veranderingen in de vorm van het landschap te brengen, aanpassingen aan de lay-out en functionaliteit van kamers te maken, door de  juiste plaatsing van meubilair of door het specifiek kleur- en materiaalgebruik en het toevoegen of verplaatsen van voorwerpen, volgens de 5 elementenleer. Dit heeft een directe positieve uitwerking op ons algehele welzijn”.

 

feng shui design academy_lab

feng shui design academy_lab