Opleidingen

Geaccrediteerde Feng Shui opleidingen in Nederland en België

Aan de basis van een goede educatie staat een door het Nederlands Feng Shui Register ™ geaccrediteerde Feng Shui opleiding. Een geaccrediteerde Feng Shui opleiding voldoet aan een serie strenge eisen zoals opgesteld door het NFSR, waardoor een cursist verzekerd is van een evenwichtige en vakkundig ingerichte Feng Shui opleiding. Door te voldoen aan het juiste curriculum als opleider dient er een initiële audit plaats te vinden waarbij zowel de opleiding, didactische vaardigheden als vaktechnische inhoud van het Feng Shui lesmateriaal geëvalueerd en getoetst wordt. Een van de bijkomende voordelen van accreditatie zijn, dat de leerlingen / cursisten automatisch opgenomen worden in het Nederlands Feng Shui Register ™ als gecertificeerde Feng Shui Consultants en Adviseurs.

Om als aanbieder van Feng Shui opleidingen geaccrediteerd te worden in het Nederlands Feng Shui Register ™ zult u moeten voldoen aan een aantal minimum eisen, waaronder dat de docent(en) van de opleiding een scholing hebben gevolgd en deze hebben afgesloten met een diploma bij een of meerdere Grootmeester(s) in de Klassieke en Traditionele Feng Shui.

Geaccrediteerde Feng Shui opleidingen

Feng Shui Design Academy     |     Culemborg     |     Nederland     |     Klik hier voor meer details over de opleiding.

Wilt u als opleider geaccrediteerd worden en opgenomen worden in het Nederlands Feng Shui Register™, neem dan contact op met het secretariaat.