Karin de Veth

Karin de Veth Nederlands Feng Shui Register

Karin de Veth – Gecertificeerd Feng Shui Consultant

 

Naam: Karin de Veth
Adres: Etten-Leur
Web: www.feng-shui-classic.nl
Telefoon: 06 21 716 933

 

 

Balans in je leefomgeving is balans in je leven. 

De ruimten waarin we ons bevinden hebben een grote invloed op ons welzijn. We hebben allemaal wel onze favoriete plekjes in ons huis, waar we graag zijn en ons lekker voelen. Ook hebben we plekken waar we eigenlijk niet of nauwelijks komen, die niet fijn voelen.

Feng Shui kan je helpen om je prettiger te voelen in je leefomgeving, zowel het interieur als het exterieur.  Vaak kan er met kleine veranderingen al een groot resultaat worden behaald en zijn grote verbouwingen echt niet altijd nodig. Met behulp van kleur, vormen, accessoires, of simpelweg een andere opstelling van meubels kunnen al hele goede resultaten worden gehaald. En dit is niet alleen voorbehouden aan je eigen woning, ook op je werkplek kun je met behulp van Feng Shui voor jezelf een prettigere werksfeer creëren. Naast toepassing als interieurstyling kan Feng Shui  ook persoonlijk toegepast worden, denk hierbij aan bv je kledingkeuze.

Zen Tuin - Karin de Veth - Nederlands Feng Shui RegisterFeng Shui krijgt steeds meer aandacht in het Westen. Als gecertificeerd Feng Shui Expert werk ik volgens de traditionele  Klassieke Feng Shui methode, welke al 6.000 jaar bestaat en afkomstig is uit China. De Klassieke Feng Shui maakt gebruik van de kompasschool.

Op basis hiervan wordt de stroming van energie door de ruimten geoptimaliseerd. Hierdoor creëer  je een gevoel van welbehagen en harmonie en voel je je beter in balans.

 

Karin de Veth

Feng Shui Expert - Karin de Veth - Nederlands Feng Shui Register