Kim Voets

Kim Voets_Nederlands Feng Shui Register

Kim Voets Gecertificeerd Feng Shui Consultant

 

Naam: Kim Voets
Adres: Oud Aalden 10 | 7854 RW Aalden
Email: kim@kimannadesign.com
Website: www.kimannadesign.com
Telefoon: 06 38 300 654

 

 

Kim Anna geeft interieur-, kleur- en stylingadvies

U bent toe aan een nieuw interieur? U twijfelt over de aankoop van een pand? U bent op zoek naar stylingadvies of een kleurconsult? Of krijgt u uw huis of bedrijf maar niet ingericht?

Ik geef vorm aan de harmonie in interieurs. Dit kan een geheel nieuw interieur zijn, maar ook een combinatie bestaande en oude met nieuwe materialen. Ik houd van design en spullen die van ver komen, of die juist lokaal gemaakt zijn, van kunst en objecten met een verhaal. Hoe strak of losjes mijn ontwerp voor u ook wordt, het past bij u, als een warme jas. Een passend(e) huis of werkplek vitaliseert, inspireert en bevordert uw welzijn.

Ik ontwerp en adviseer op basis van de klassieke Feng Shui. Dit gaat verder dan het tekenen van een praktisch interieurontwerp met mooie designstukken. Ik luister naar de levenswensen, ik bestudeer de leefwijze en smaak van mijn klant. Door Feng Shui technieken toe te passen, breng ik de energie van uw kamer, huis, pand of perceel in balans.

Ik adviseer en ontwerp voor zowel particulieren als bedrijven. Ik heb een achtergrond in de hotellerie en restaurantindustrie, maar mijn adviezen en ontwerpen kunnen op alle bedrijfstypes worden toegepast: bedrijfspanden, kantoren en winkels, de gezondheidszorg, woningbouw, hotels, restaurants en spa’s, het onderwijs en in tuinen en parken.

Ook interieur- en verkoopstyling is mogelijk.