Petrie van Dorp

Petrie van Dorp Nederlands Feng Shui Register

Petrie van Dorp – Gecertificeerd Feng Shui Consultant

 

Naam: Petrie van Dorp
Adres: Bud Abbottstraat 18 | 1325 CP Almere
Web: www.bypeetverkoopstyling.nl
Telefoon: 036 841 4950

 

 

 

Het verwezenlijken van een eigen identiteit is de ware essentie van het wonen…

Wonen en lifestyle zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een van de eerste dingen die een woning doet is een scheiding maken tussen de onzekere wereld buiten en de controleerbare wereld binnen. Het biedt ons een schuilplaats tegen de ontberingen en gevaren van de buitenwereld.

Volgens de filosoof Heidegger is voor mensen het verwezenlijken van een eigen identiteit de ware essentie van het wonen. Wonen is uiteindelijk een vorm van kunst. En de kunst is om ook hierin de energie zo zuiver mogelijk te laten stromen voor een evenwichtige balans.

Als Feng Shui Expert ben ik een arts die niet de mens maar de omgeving beter maakt. Je woning, je basis, je oplaadpunt. Zodat je uitgerust, in balans en vol liefde de wereld kan betreden. Als je liefde voelt voor jezelf dan straal je dat ook uit naar anderen en geef je deze liefde door. Mijn Feng Shui expertise pas ik toe bij verkoop-, interieur- en retailstyling. Tevens geef ik kleuradvies en workshops Your Balance @home.

Als vastgoed- en interieur styliste heb ik tevens de make-overs verzorgt van de woningen in het RTL4 programma TV Makelaar Mission Impossible.

Petrie van Dorp - ByPeet Styling