esther
poulissen

Feng Shui Expert Esther Poulissen

WAALRE (Noord-Brabant)

Website: www.sterinterieur.nl
Email: info@sterinterieur.nl
Telefoon: +31 (0)6 45 05 17 27

“Een interieur ontwerpen vanuit een Feng Shui analyse gaat net een stapje verder”.

Geen enkel interieur is hetzelfde. Althans, dat zou het niet moeten zijn want dan is het niet op jouw lijf geschreven. En dat is wat Sterinterieur nou net wel doet. Een interieur ontwerpen waar jij jezelf kunt zijn omdat het bij jou past en waar jouw persoonlijkheid in te zien is. En bovenal; een plek waar jij je prettig voelt, op je gemak.

Zo’n interieur kan Sterinterieur samen met jou realiseren. Want naast een nuchtere kijk op ontwerpen maakt Sterinterieur ook gebruik van feng shui om positieve energie en levenskracht middels vorm, kleur en materiaal te bewerkstelligen. Een Feng Shui analyse van jouw huis en persoon is een mooi uitgangspunt waarop het ontwerp wordt gebaseerd.

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

interieurschets keukenSterinterieur

Feng shui Interieurontwerp

Een goed ontwerp begint met schetsen. Feng shui gebruik ik als leidraad.

FSanalysesterinterieur

Feng shui Analyse

Een analyse van jouw interieur waar je zelf mee aan de slag kunt.

ILente

Kunst

Een speciaal gemaakt kunstwerk –schilderij of keramiek- voor jou of jouw omgeving.

‘Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, tijdschriften en het leven zelf'.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, tijdschriften en het leven zelf, van vormentaal tot kleurenpalet; alles kan een aanleiding zijn voor een nieuw ontwerp. Daarnaast schilder ik en maak ik keramiek. Feng Shui gebruik ik als leidraad om een ontwerp op te baseren. Ik werk met de klassieke vorm van feng shui; dat wil zeggen dat ik uitga van een kompasmeting op locatie. Daarmee stel ik de windrichtingen en de levensgebieden van een ruimte vast. Met een ingevulde vragen- en wensenlijst maak ik een analyse waarop ik een ontwerp baseer.

Door de toepassing van de vijf elementen vuur, aarde, metaal, water en hout wordt balans gezocht in een woning of tuin. Feng Shui gaat uit van de kracht van onzichtbare energie dat ieder element bij zich draagt. Dat klinkt vaag en zweverig maar als je bedenkt dat iedereen zich wel eens een dag ‘bijzonder energiek’ voelt of juist helemaal niet, dan kun je je afvragen door welke invloeden dat zo is. Vaak hoor je ook dat mensen ergens ‘zoveel energie van krijgen’. En heel vaak is dat een omgeving waarin ze zich bevinden. Mooi toch als je dat positief kunt beïnvloeden. Want dat is waar feng shui voor staat; het maximale aan kracht en energie voor een persoon in de leefomgeving eruit halen. Zodat jij op de juiste plekken in de woning je maximaal kunt manifesteren in wat je doet.

Met feng shui kijken we naar de beste slaapplekken, of naar de beste werkplekken of juist de beste rustplekken. Maar het is natuurlijk geen toveren tot een volmaakt huis. Dat bestaat nergens, ook niet met feng shui. Maar het is wel zo optimaal mogelijk gebruik maken van de middelen om je leven en welzijn in een goede flow te krijgen.

Esther Poulissen
Feng Shui Consultant & Interieurontwerper
Feng Shui Expert Esther Poulissen

WAALRE (Noord-Brabant)

Website: www.sterinterieur.nl
Email: info@sterinterieur.nl
Telefoon: +31 (0)6 45 05 17 27  /  +31 (0)40 29 30 934