Feng Shui in 2022 – Jaar van de Water Tijger, een jaar van nieuwe kansen, energie en opwinding.

Op dinsdag 1 februari 2022 begint het nieuwe Chinese jaar. Het wordt een jaar van de Water Tijger. Water Tijger jaren zijn gevuld met energie en opwinding. Kansen voor degenen die bereid zijn een of twee risico’s te nemen, zijn er in overvloed. Stormachtige romances en nieuwe vriendschappen ontstaan ook gemakkelijk in het jaar van de Tijger. Maar er is ook reële kans voor gevechten over territorium, broze partnerschappen kunnen verbroken worden en impulsieve acties leiden tot gemiste kansen.

Maar 2022 wordt niet zomaar een Tijgerjaar, het wordt een jaar van de DRIE krachtige TIJGERS!

Alle jaren van de Tijger dragen een element van GEVAAR met zich mee, omdat de Tijger een wild en angstaanjagend dier is. De Tijger is natuurlijk ook een prachtig en majestueus schepsel, en de Chinezen geloven dat wanneer de Tijger arriveert, zo ook RIJKDOM en MACHT verschijnt! De jaarenergie (bazi chart van het jaar) bevestigt dit ook met een grote hoeveelheid aan welvaartselementen in de jaarchart. Maar rijkdom en succes kan alleen worden gerealiseerd als de Tijger tevreden is… een hongerige of boze Tijger kan verwoestend en levensgevaarlijk zijn! en dus wat heeft 2022 voor jou in petto? Worden jouw dromen werkelijkheid?

Hoe blijf je BESCHERMD in 2022?

Op welke wijze kun je de RIJKDOM & CREATIEKRACHT van de Tijger zelf manifesteren?

Wat kun je doen om de heftige CONCURRENTIE op afstand te houden?

Alle 4 YANG PILAREN van de jaarchart wijzen op een snel bewegend en actief jaar. Maar hoe houd je de koers stevig vast en slaag je er in kansen op het juiste moment te grijpen, in plaats van ze te voorbij te laten gaan. De energieën van in 2024 startende PERIODE 9 beginnen langzaam in het spel te komen. Welke trends voor de komende 20 jaar kunnen wij verwachten?

BEKIJK DE VIDEO REGISTRATIE via online workshop – Feng Shui voor 2022 om dit allemaal te leren! Hierin leggen we je stap voor stap uit hoe je met simpele middelen de Feng Shui van je huis of werkruimte in 2022 kunt verbeteren. Dit wordt alweer de 8e editie van deze workshop en ook dit jaar is deze weer druk bezocht.

Wist je dat de energie van je huis elk jaar verandert door de ‘sterren’ die je huis binnenkomen?

Binnen Feng Shui worden ze ook wel Flying Stars genoemd. Ze kunnen zowel de positieve als negatieve energie met zich meedragen.

Jouw Chinese sterrenbeeld / dierenteken speelt ook een belangrijke rol in de uitkomst van jouw jaar.

Laat je niet meer verrassen met narigheid en uitdagingen. Bereid je voor door te leren hoe de sterren jou, jouw huis of business gaan beïnvloeden in 2022. Ontdek wat je te wachten staat en wat je het beste kunt doen om in het nieuwe jaar succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven.

Het is echt van groot belang om de Feng Shui van jouw werkruimte en huis te updaten! Zeker omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

Pluk de beloningen, elimineer moeilijkheden.

Dit bijzondere jaar wordt een krachtig en energiek jaar. Zeker een groot contrast met de twee slaperige coronajaren die de wereld net heeft meegemaakt. 2022 brengt ‘opschudding’ en nieuwe kansen voor groei. Maar het is ook een onevenwichtig jaar en vaak ontstaan ​​er juist nieuwe kansen als de zaken uit balans zijn. Leer hoe je in zo’n jaar kunt navigeren om het meeste wat het jaar te bieden heeft, eruit te halen.

En… heb je zin om samen met mij diep in de essentie van alle energieën van de Tijger-jaar te graven? Het is tijd om een gezond en succesvol jaar te manifesteren!

Doe je dit jaar (ook) mee?

Doe met mij mee terwijl ik deze vijf uur durende Feng Shui Nieuwjaarslezing presenteer. Ook dit jaar breng ik op een zeer praktische manier de Feng Shui en astrologische vooruitzichten in kaart voor het komend jaar, ik maak de prognoses bekend voor de belangrijkste levensthema’s zoals:

L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E.

Ik praat over de globale invloeden die voor ons allemaal gelden in het jaar van de Water Tijger, maar ik geef ook persoonlijke tips en jaarhoroscopen met inspirerende lifestyle collages voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

Feng Shui in 2021 - Huis met Feng Shui Kompas voor Feng Shui Rijkdom en Welvaart in 2021

Geef een antwoord