jos van
prooijen

Feng Shui Consultant Jos van Prooijen

MELISSANT (Zuid-Holland)

Website: www.fs-expert.nl
Facebook: @klassiekeFengShui
Telefoon: +31 (0)187 60 35 61

Mensen gelukkig maken is mijn missie. Elke dag weer.

Ik ben Jos van Prooijen en ik woon op het mooie eiland Goeree-overflakkee. 

Ik ben Feng Shui Expert™ voor het creëren van harmonie tussen de mens en zijn woon- of werkomgeving. Daarnaast ben ik matchmaker voor singles van 40 jaar en ouder. Door inzet van Feng Shui is de slagingskans voor het vinden van een partner maximaal.

Feng Shui is er voor particulieren en voor bedrijven.
Op alle gebied kan het een positieve bijdrage leveren.

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

Feng Shui Expert Jos van Prooijen

Feng Shui voor Huis

Feng Shui advies + horoscoop van de woning

5 elementen eigen

Feng Shui Astrologie

Met een BaZi profiel ontdek je je element & levenspad

rijkdomhoek

Woning aankoop advies

Feng Shui advies bij aankoop van een nieuwe woning

Feng Shui Expert Jos van Prooijen liefde

Feng Shui voor Liefde

matchmaking voor singles van 40 jaar en ouder

Liefde en Harmonie is mijn bedrijfsnaam.

Ik ben Jos van Prooijen en woon op het mooie eiland Goeree-overflakkee.
Ik heb mijn beroepsopleiding gevolgd bij Feng Shui Master Wena Brussaard, een rechtstreekse leerling van de wereldberoemde Lilian Too.

Ik ben Feng Shui Expert™ voor het creëren van harmonie tussen de mens en zijn woon- of werkomgeving. Daarnaast ben ik matchmaker voor singles van 40 jaar en ouder. Als matchmaker weet ik als geen ander dat het goed in je vel zitten heel belangrijk is om een nieuwe partner te vinden. Heb je nog ‘oud zeer’ te verwerken, ben je niet gezond, of heb je geen leuk werk? Al die zorgen kunnen je afhouden van het vinden van jouw ideale partner.

Feng Shui is een methode om je prettiger te voelen in je leef- en werkomgeving. En dat binnen en buiten. In harmonie zijn met je omgeving, zodat je uitgerust, in balans en vol liefde naar buiten kan treden.

Mijn expertise.

Mijn Feng Shui expertise is naast het algemeen creëren van harmonie tussen mens en omgeving gericht op:
– het aantrekken van liefde en het vinden van een geschikte partner
– aankoop- en/of verhuisadvies
– verbouwadvies
– inrichting woning
– BaZi lezing

Jos van Prooijen
Feng Shui Expert™
Feng Shui Consultant Jos van Prooijen

MELISSANT (Zuid-Holland)

Website: www.fs-expert.nl
Facebook: @klassiekeFengShui
Telefoon: +31 (0)187 60 35 61