Welkom bij het register

Door naar beneden te scollen kunt u voor zowel Nederland als België uw lokale Feng Shui adviseur vinden.  

Nederlands Feng Shui Register™

De gegevens in het Feng Shui register zijn geschikt voor referentieonderzoek en overige vragen. U kunt eenvoudig een geregistreerde Feng Shui professional opzoeken en direct een afspraak maken of de meest actuele gegevens van de registratie bekijken. 

Feng Shui Adviseurs in Nederland
Feng Shui Consultant Wena Brussaard

WENA E.R. BRUSSAARD

Feng Shui Master met ruim 20 jaar ervaring in Klassieke Feng Shui en spiritualiteit. Gespecialiseerd in interieurconcepten voor een perfecte well-being atmosfeer, ruimte clearings, lifecoaching. 
Feng Shui Consultant Chantal Coomans

CHANTAL COOMANS

Sfeergevoelig, gedreven, ECHT luisteren, eerlijk, energiek, verbindend, 1981, aardetype, moeder, economisch psycholoog, (team)coach en feng shui expert, ‘fijn thuis’-expert, particulier en zakelijk advies.
Feng Shui Consultant Jolanda Kaandorp

JOLANDA KAANDORP

Sinds 1999 interesse in Feng Shui en vanaf 7-3-14 Feng Shui Expert™, waardoor ik mijn kennis op professionele wijze kan uitoefenen. Ik ben zeer geïnteresseerd in Feng Shui en geef mijn kennis graag door.
Feng Shui Consultant Jos van Prooijen

Jos van Prooijen

Liefde en Harmonie is mijn bedrijfsnaam. Een combinatie van twee bedrijfsactiviteiten. Feng Shui Expert™ en matchmaker voor 40+ singles. Mensen gelukkig maken is mijn missie. Elke dag weer.
Feng Shui Consultant Laurence Giordani

Laurence Giordani

Feng Shui Expert™ afgestudeerd aan de Feng Shui Design Academy.  Traditionele Feng Shui Advies voor Huis & Kantoor.  Verrijkt met Acupunctuur en TCMA Traditionele Chinese Kruiden Geneeskunde
Feng Shui Consultant Lydia van Boom

Lydia van Boom

Feng Shui Expert™ met specialisme Interieur en Feng Shui coaching. Ik coach mensen in het zelf creëren van een woon- en werkomgeving die goed is afgestemd op hun behoefte, leefstijl en energie. 
Feng Shui Consultant Wendy Verstegen

Wendy Verstegen

Feng Shui Expert™ afgestudeerd aan de Feng Shui Design Academy. Interieuradvies voor een mooie, harmonieuze woon / werkomgeving. Passie voor wonen en inrichten, creatief en met oog voor details.
Feng Shui Consultant Tamara van der Elst

Tamara van der Elst

Gediplomeerd Feng Shui Expert™. Gespecialiseerd in Feng Shui advies voor huizen, tuinen, bedrijven en (para)medische praktijken.  Persoonlijke horoscopen.  Coaching (stress en burn-out + lifecoaching)
Feng Shui Consultant Rianne van Riemsdijk

rianne van riemsdijk

Gediplomeerd Feng Shui Expert™ . Afgestudeerd aan de Feng Shui Design Academy in Culemborg. Feng Shui advies voor huis & bewoners. Feng Shui voor bedrijf en medewerkers. Gericht op mens en zijn omgeving.
Feng Shui Consultant Moos de Rijk

Moos de Rijk

Gediplomeerd Feng Shui Expert™. Kleur, meubels en decoratie, ik ben altijd bezig de sfeer in huis of kantoor zo te maken dat de energie goed voelt. Vandaar ook dat Feng Shui een prachtige aanvulling is voor mijn bedrijf MOOiS.
Feng Shui Consultant Monie van Paassen

Monie van Paassen

Timmervakvrouw en Feng Shui Expert™. Ontwerper van het 100% Feng Shui draaibare Zonnehuisjes, die energie brengen. Feng Shui Adviseur voor bedrijven. Maker van Trigram-Art op basis van persoonlijke FS-analyse.

Van Anh Ho

Ik ben een Feng Shui Expert, een spirituele beoefenaar, en een beroepskunstenaar. De Oosterse traditie heb ik van huis uit meegekregen en aangesterkt met het vakmanschap om het geluk wat u nastreeft te helpen realiseren. 
Feng Shui Consultant Paula van Diepen

PAULA VAN DIEPEN

Feng Shui Designer, Energy- & Ademcoach. Ik zorg voor Happy Vibes op de werkvloer en in jezelf. Expertise: interieurconcepten – bij jou thuis of voor je onderneming, BaZi, adem & spirituele coaching. 
Samira Wijsbek - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register

Samira Wijsbek

Gediplomeerd Feng Shui Expert™ om jouw balans te vinden en je te laten leven in een harmonieuze omgeving. Ik help jou met interieuradvies en advies voor jouw persoonlijke zelf, gebaseerd op de leer van klassieke Feng Shui en Chinese astrologie.

Zeynep Tasioudis

Mijn missie als Mindset & Feng Shui Expert is omgevingen creëren die bijdragen aan het welzijn, succes & geluk.
Zodat jij zowel zakelijk als privé dichter bij je doelen komt.
Melissa van Leeuwen - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register

melissa van leeuwen

Een tijdloos, elegant huis creëren wat voor iedere bewoner weerspiegelt wie zij zijn. Je huis moet jou ondersteunen, en niet andersom. En dat zónder in te leveren op luxe en design. Elements for Life maakt Feng Shui tastbaar, en pakt knelpunten aan.
Feng Shui Adviseurs in België
Feng Shui Consultant Lynne Vandousselaere

Lynne Van dousselaere

Feng Shui Expert™   Specialisatie: Persoonlijke & loopbaan begeleiding, BaZi, coaching, webdesign.  Elk huis vertelt een verhaal, wil je weten wat jouw huis jou te vertellen heeft? 
Feng Shui Consultant Anja Delaere

Anja Delaere

Feng Shui Expert™ en dé enige actieve Belgische Feng Shui Qi-Mag consultant. Een totaal advies met als doel gezond en vitaal wonen  – Feng Shui – Tao Geomantie (energetische reiniging grond) – Workshops

FENG shui expert

Plek voor jouw naam en Feng Shui expertise. Laat de opdrachtgever jou snel vinden in een professioneel netwerk van erkende Feng Shui adviseurs. Een registratie toont aan dat je up-to-date opgeleid bent voor je functie. 

feng shui expert

Plek voor jouw naam en Feng Shui expertise. Laat de opdrachtgever jou snel vinden in een professioneel netwerk van erkende Feng Shui adviseurs. Een registratie toont aan dat je up-to-date opgeleid bent voor je functie.