wendy
Verstegen

Feng Shui Consultant Wendy Verstegen

SWALMEN (Limburg)

Email: wendyverstegen@live.nl
Telefoon: +31 (0)6 44 14 91 85

'Ik heb een passie voor wonen en inrichten, ben creatief en heb oog voor details'.

Ik ben Wendy Verstegen en ik zou graag met U samen willen werken om een interieurplan te maken voor een mooie, harmonieuze woon / werkomgeving.

Door gebruik te maken van mijn passie voor wonen en inrichten, komen we samen tot een creatieve Feng Shui analyse. Mijn ervaring is dat dit een positieve bijdrage kan geven aan woon / werkplezier en welzijn in het algemeen.

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

Feng Shui Interieuradvies Wendy Verstegen

Feng Shui voor Huis

Feng Shui Interieuradvies

Feng Shui Business advies Wendy Verstegen

Feng Shui voor Bedrijf

Advies voor onderneming

Het doel is een harmonieus eindresultaat, leven in balans.

Mijn passie voor wonen en inrichten zat er al van kleins af aan in, net als mijn creativiteit. In de loop van de jaren heb ik steeds meer oog voor details en het bedenken van creatieve oplossingen m.b.t. passende interieurs ontwikkeld. Mede dankzij een uitgebreide verbouwing van 4,5 jaar heb ik een grote mate van kennis opgedaan van aspecten die daarbij komen kijken zoals kleurgebruik, compositie, materiaalgebruik, ruimtelijk inzicht.
Samen met U ga ik aan de slag om voor U een passend interieurplan te maken, of dat nu voor een hele woning is of voor een specifieke ruimte. Mijn ervaring is dat een goede inrichting van Uw woning of werkplek, tezamen met een juist kleur en materiaal gebruik, een positieve bijdrage kan opleveren. Het doel is een harmonieus eindresultaat, in balans. Dan is mijn missie geslaagd. Ik ben enorm gemotiveerd en open-minded om aan de slag te gaan, om eenieder die er behoefte aan heeft
een goed inrichtingsplan te bezorgen, dat bij U past. U ook?

Wendy Verstegen
Feng Shui Expertâ„¢
Feng Shui Consultant Wendy Verstegen

SWALMEN (Limburg)

Email: wendyverstegen@live.nl
Telefoon: +31 (0)6 44 14 91 85