Samira Wijsbek

Samira Wijsbek - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register

AMSTERDAM (Noord-Holland)

Website: www.thebalancedlife.nl
E-mail: info@thebalancedlife.nl
Telefoon: telefonische afspraken kunnen gemaakt worden via mail/DM

Feng Shui for You

Speciaal op maat voor jou: een inkijk in jouw eigen leven, persoonlijkheid en relaties. Advies voor styling, lifestyle en carrière. Dit persoonlijke Ba-Zi profiel geeft inzicht over hoe jouw leven er in grote lijnen uit kan gaan zien en op welke wijze je harmonieus en gebalanceerd kan leven. Welke banen passen bijvoorbeeld bij jou of hoe actief dien jij te zijn? Daarnaast geeft het inzicht in toekomstige tegenslagen en hoe je deze kan vermijden of verzachten.

Feng Shui for Home

Op basis van de energie van de bewoners i.c.m. de energie van de woning wordt er een zo passend mogelijke kamerindeling gemaakt en interieuradvies gegeven. Dit zal resulteren in meer geluk en kansen voor alle bewoners. Je kan hiervan gebruik maken als je woning niet zo lekker aanvoelt, als je woning ongestructureerd/rommelig is of als je gewoon een nieuwe inrichting wilt gebaseerd op klassieke Feng Shui.

Er kan ook probleemgericht gewerkt worden. Bijvoorbeeld als je geen geluk in de liefde kunt vinden, als je carrière niet van de grond wilt komen of als je kindje niet goed kan slapen. Neem een kijkje op de website van The Balanced Life voor meer informatie hierover.

Feng Shui for Dates

Gaan jullie trouwen of verhuizen? Ga je een contract ondertekenen? Of ben je van plan je eigen bedrijf te starten? Kies voor een gunstige datum om belangrijke activiteiten uit te voeren! Hiermee heb je meer kans op succes. 

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

Samira Wijsbek - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register

Feng Shui for You

Persoonlijk Feng Shui advies voor een gebalanceerd leven

Samira Wijsbek - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register - foto 2

Feng Shui for Home

Kamerindeling en interieuradvies voor een harmonieuze en passende omgeving

Samira Wijsbek - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register

Feng Shui for Dates

Gunstige datumbepaling voor levensgebeurtenissen of evenementen

Als gediplomeerd Feng Shui consultant wil ik jou helpen met een gebalanceerd leven in een harmonieuze woning.

Het is namelijk voor iedereen belangrijk om in de juiste energie te leven en om een fijne thuisbasis te hebben. Nog mooier is het als deze thuisbasis, in combinatie met jouw energie, kansen en geluk creëert! Hier help ik jou graag mee.

Mijn diensten bied ik aan via The Balanced Life. Zie voor meer informatie de website (www.thebalancedlife.nl) of stuur je vragen vrijblijvend naar info@thebalancedlife.nl. Je kunt ook contact opnemen via Instagram of Facebook.

Samira Wijsbek
Feng Shui Consultant
Samira Wijsbek - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register