tamara
vander elst

Feng Shui Consultant Tamara van der Elst

DEN BOSCH (Noord-Brabant)

Website: www.bloom-consult.nl
Email: bloomconsult8@gmail.com
Telefoon: +31 (0)6 51 29 74 50

Groeien & Bloeien

Ik ben Tamara van der Elst (1972) en mijn bedrijf heet Bloom Consult, wat staat voor het Engelse woord groeien en bloeien, want precies daarmee wil ik mensen helpen.

Ik ben van oorsprong bedrijfskundige en had een succesvolle carrière in het bedrijfsleven en later als hogeschooldocent. Het is echter altijd mijn passie geweest om mensen te helpen in het leven. Toen ik 30 was ben ik de 4-jarige opleiding Coaching en Counseling gaan doen en als coach gaan werken.

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

TV kamer 11

Feng Shui voor Huis

Feng Shui Interieuradvies

Feng Shui Coaching

Feng Shui Coaching

Bedrijf / tuin / persoon

Omgevingen in balans brengen.

In 2015 heb ik één van mijn andere passies waargemaakt. Ik heb de opleiding tot Feng shui Expert™ afgerond, zodat ik mensen niet alleen persoonlijk kan helpen, maar ook kan adviseren om hun omgeving in balans te brengen en daarmee verbeteringen op specifieke levensgebieden te bereiken. Wanneer de energie in onze leefomgeving in balans is, heeft dat namelijk een belangrijke invloed op ons welzijn, geluk en onze gezondheid.

Om mijn adviezen ook daadwerkelijk om te zetten naar sfeervolle en stijlvolle interieurs, heb ik mij tevens bekwaamd in interieurstyling, zodat we samen een thuis kunnen creëren, waar u zich prettig en ontspannen voelt. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en duidelijke toelichting. Tijdens een eerste kennismaking kom ik bij u thuis en bespreken we uw wensen en problemen. Ook neem ik uitgebreid de tijd om de huidige situatie, het interieur en de omgeving rondom uw huis in kaart te brengen. Ik kom mijn adviezen vervolgens altijd weer persoonlijk toelichten en werk deze tevens schriftelijk uit in een duidelijk rapport ondersteund door veel beeldmateriaal.

Aangezien veel mensen een groot deel van de tijd op hun werk doorbrengen, ben ik mij ook verder gaan verdiepen en specialiseren in het creëren van prettige en gezonde werkomgevingen. Ik maak daarbij o.a. gebruik van de principes van Feng Shui.

Ik heb in de afgelopen jaren consulten gedaan voor verschillende soorten privéhuizen en tuinen, maar ook voor bedrijven en (para)medische praktijken.

Tamara van der Elst
Feng Shui Expert™ & Life Coach
Feng Shui Consultant Tamara van der Elst

‘s-HERTOGENBOSCH (Noord-Brabant)

Website: www.bloom-consult.nl
Email: bloomconsult8@gmail.com
Telefoon: +31 (0)6 51 29 74 50