Van Anh Ho

ZANDVOORT
(Noord-Holland)

Website: www.isotoop.studio
E-mail: vananh@isotoop.studio
Telefoon: +31 (0)621949840

Ik help mensen bij het scheppen van een prettige leefomgeving.

Ik ben een Feng Shui expert met een bovennatuurlijke kracht om de energie in een ruimte aan te voelen en in stijl te transformeren. Ruim tien jaar lang heb ik wereldwijd mensen verwonderd door multisensorische belevingskunst.

Nu help ik mensen bij het scheppen van een prettige leefomgeving. Mijn grootste ambitie is om individuen te helpen bij het verkennen en bereiken van hun potentieel zodat meer geluk en voldoening kan worden ervaren waaruit meer harmonie en liefde op aarde kan ontstaat.   

“ Feng Shui harmoniseert je relatie met de fysieke omgeving en de onzichtbare energiestromen van de natuur voor een gelukkiger leven."

Het belang van de omgeving.

Waar je leeft heeft een grote invloed op je brein en je welzijn. We zijn vaak bezig met oplossen van problemen zonder te kijken naar de oorzaken. Welke omstandigheden zorgen ervoor dat je goed functioneert en lekker in je vel zit?

“Hoe meer je resoneert met je omgeving, hoe beter je in staat bent om je doelen te bereiken.”

Plan een consult in om inzicht te krijgen in de kwaliteit van je huidige leefsituatie en ontdek hoe de eeuwenoude Chinese wijsheid je leven naar een hoger niveau kan tillen. 

Specialisatie: Feng Shu , BaZi, Qi Men Dun Jia en daarnaast ben ik een spiritueel beoefenaar in Dzogchen en beroepsmuzikant. 

Van Anh Ho - Feng Shui Consultant - NFSR

ZANDVOORT
(Noord-Holland)

Website: www.isotoop.studio
E-mail: vananh@isotoop.studio
Telefoon: +31 (0)621949840