monie
van paassen

Feng Shui Consultant Monie van Paassen

EENUM (Groningen)

Website: www.fengshuivoorgeluk.nl
Email: monie@fengshuivoorgeluk.nl
Telefoon: +31 (0)6 261 602 00

Een unieke combinatie van elkaar versterkende passies.

Timmervakvrouw en Feng Shui Expert™. Ontwerper van het 100% Feng Shui draaibare Zonnehuisje. Ontwerper van houten tuinhuizen die positieve energie brengen in de tuin. Adviseur van bedrijven bij ontwerp en indeling bedrijfs-, werk- en buitenruimte en huisstijl. Maker van Trigram-Art op basis van persoonlijke FS-analyse.

Ruim 30 jaar ben ik al timmervakvrouw, zelfstandig ondernemer sinds 2000 en sinds 2015 ook Feng Shui Expert. Een unieke combinatie van elkaar versterkende passies.

Ik ontwerp houten bijgebouwen, zoals tuinhuizen, schuren en ateliers in harmonie met de tuin, het huis en mijn klant en zorg ervoor dat ze positieve energie toevoegen aan de tuin. Het ontwerp waar het meeste van mijzelf in ligt, is het 100% Feng Shui draaibare Zonnehuisje. Een huisje met daarin een kompas verwerkt, zodat je het kunt draaien naar één van je je meest gunstige windrichtingen, zodat je meer liefde, gezondheid, persoonlijke groei of succes aantrekt.

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

Persoonlijke trigram Feng Shui

Persoonlijke Feng Shui

Persoonlijke Feng Shui Analyse met geboorte trigram

Feng Shui Thuiskantoor

Feng Shui voor Bedrijf

Feng Shui advies voor bedrijven, zonnehuisje voor thuiskantoor

Feng Shui Zonnehuisje onderdendam

Feng Shui Zonnehuisje

100% Feng Shui draaibare Zonnehuisje, houten tuinhuizen die positieve energie brengen in de tuin

Ik leer je de Feng Shui flow te ervaren.

Op een nuchtere manier leer ik ondernemers en ambitieuze aardbewoners de leer van klassieke Feng Shui toe te passen in hun werk en leven, zodat ze meer liefde, innerlijke groei, gezondheid en succes aan gaan trekken.

Dit bied ik in verschillende vormen aan:

Een uitgebreide en heldere persoonlijke Feng Shui analyse en advies online waarmee je direct aan de slag kunt. De handvatten die ik je hiermee aanreik kan je altijd en overal zelf toepassen zodat ook jij de Feng Shui flow gaat ervaren.

Om je bedrijf Feng Shui te maken gaan we eerst de punten waar je tegenaan loopt en je wensen bespreken. Ik kom naar je locatie voor een kompasmeting. Daarna maak ik een persoonlijke analyse, een branche analyse en ga ik aan de slag met 8 Mansion en de Flying stars. Dit alles neem ik op in een advies voor jou waarin ik je uitleg hoe je de energie naar, om en in je bedrijfs- en werkruimte nog beter kunt laten stromen. En hoe je de energie kunt behouden, zodat jij jezelf en je bedrijf stevig neer kunt zetten en het verschil zult gaan ervaren.

Als timmervakvrouw ben ik ontwerper en maker van het 100% Feng Shui draaibare huisje, ook wel het Zonnehuisje genoemd. Dit huisje kan op vele manier worden gebruikt: als prieel, thuiskantoor, atelier, schrijvershuisje, studio, meditatieruimte of zelfs als extra slaapkamer. Omdat het huisje op een draaischijf staat, en met behulp van het ingebouwde kompas, kun je het draaien naar één van je persoonlijke positieve windrichtingen die je op dat moment nodig hebt: liefde, gezondheid, innerlijke groei of welvaart. Desgewenst maak ik een persoonlijke analyse voor elke gebruiker van het huisje.

Daarnaast ben ik bedenker en maker van persoonlijke Trigram Art om meer innerlijke groei te stimuleren.  Om baby’s en dreumesen liefde, geluk, innerlijke groei en welvaart mee te geven maak ik unieke Feng Shui babypakketten op basis van een persoonlijke FS-Analyse.

Monie van Paassen
Feng Shui Expert™
Feng Shui Consultant Monie van Paassen

EENUM (Groningen)

Website: www.fengshuivoorgeluk.nl
Email: monie@fengshuivoorgeluk.nl
Telefoon: +31 (0)6 261 602 00