melissa van
leeuwen

Melissa van Leeuwen - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register

SINT WILLEBRORD (Noord-Brabant)

E-mail: info@elementsforlife.nl
Telefoon: +31 (0)81533288

Elements for Life transformeert niet enkel jou maar ook je huis.

Elements for Life staat voor tijdloos, luxe en elegant design. Door mijn analyses komen jouw behoeften en wensen naar voren. Werken met energie van een huis en persoon, en zorgen dat deze energieën in balans zijn en elkaar ondersteunen. Dat is mijn kracht. Ik pak de knelpunten in jouw huis aan, en zorg dat deze weer in balans zijn.

Ik laat je zien dat Feng Shui méér is dan alleen een gevoel, en maak het tastbaar. Wil je Feng Shui advies, een interieurplan én de realisatie van dit plan? Of misschien alleen een kleuradvies? Ook kun je bij mij terecht voor enkel Feng Shui advies. Alles is mogelijk!

Ervaar met mij hoe waardevol het is om de mooiste versie van jezelf te zijn. Volg mij op Instagram, en lees mijn berichten of ervaar mijn werkwijze. Graag deel ik mijn expertise en persoonlijke ervaringen als Feng Shui expert, ondernemer, moeder en vrouw met passie voor de natuur, interieur en schoonheid van de mens.

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

Melissa van Leeuwen - Feng Shui -loungekamer

Interieuradvies, advies aan professionele interieurontwerpers

Feng Shui advies voor bedrijven

Melissa van Leeuwen - Feng Shui - decoratie streek tussenstuk

Interieur & Persoonlijk advies

naast interieuradvies kun je ook terecht voor persoonlijk advies.

Unieke en speelse indelingen, waarbij deze in evenwicht en overeenstemming zijn met hun omgeving.

Mijn naam is Melissa. Van jongs af aan ben ik bezig geweest met interieur. Ik bleef altijd al net zolang doorgaan tot het perfect was. Nu ik ouder ben kom ik er achter hoé je weet dat iets perfect is. Dat wordt namelijk beïnvloedt door Feng Shui. Als ik mezelf zou omschrijven ben ik iemand die van contrasten houdt. Zowel op persoonlijk vlak, als in mijn werk. Ik houd van gezelligheid, maar ook van rust.

Dat zie je ook terug in mijn interieuradvies.

Verschillende kleuren, materialen en vormen krijgen in elke ruimte de nodige aandacht. Mijn passie is om ruimtes en materialen op elkaar af te stemmen tot een samenhangend geheel. Feng Shui ondersteunt hierbij de positieve impact op de bewoners en gebruikers. Naast interieur ligt mijn passie ook bij het geven van Feng Shui advies. Ik bied de klant een op maat gemaakt plan aan, samen gaan we dit traject doorlopen. Belangrijk hierbij is betrokkenheid, blijven ontwikkelen en vernieuwen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Mijn benadering van het vak is afhankelijk van jouw wensen. Op basis daarvan maak ik samen met jou een passend plan. Wanneer je kiest voor een volledig interieuradvies starten we met een voortraject waaruit duidelijk blijkt waar de behoeften liggen. Daarna voer ik bij je thuis een aantal metingen uit, die ik vervolgens uitwerk.

Ik ontwikkel een volledig plan, inclusief 3D tekeningen. In de laatste stap zorg ik er voor dat dit plan tot realisatie komt.

Ik laat je zien dat Feng Shui niet enkel een gevoel is maar maak het ook tastbaar!

Melissa Van Leeuwen
Feng Shui Expert

SINT WILLEBRORD (Noord-Brabant)

E-mail: info@elementsforlife.nl
Telefoon: +31 (0)61533288

Melissa van Leeuwen - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register