moos
de_rijk

Feng Shui Consultant Moos de Rijk

UTRECHT (Utrecht)

Website: www.mooisvanmoos.nl
Email: MOOiS@i-moos.nl
Telefoon: +31 (0)6 34 82 07 98

'Feng Shui & interieur is mijn passie. Ik gun iedereen positieve energie'.

Vuur, aarde, metaal, water, hout en MOOiS. Feng Shui en interieur is mijn passie. Ik gun iedereen positieve energie in zijn omgeving.

Hai, ik ben Moos van MOOiS, 49 jaar jong en getrouwd met een kanjer en samen hebben we 5 kinderen. Drie jongens en twee meiden. Sinds 2014 werk ik voor mijzelf. Ik ben altijd met interieur bezig, is het niet thuis dan wel op mijn eigen werkplek of bij andere thuis. Interieur is van jongs af aan mijn ding. Kleur, meubels en decoratie, altijd bezig de sfeer in huis of kantoor zo te maken dat de energie goed voelt. Vandaar ook dat Feng Shui een prachtige aanvulling is voor mijn bedrijf.

Ik werk op gevoel.

Op gevoel kies ik vaak de kleuren voor een interieur uit, nu met de kennis van Feng Shui kan ik nog gerichter adviezen geven. Iedereen verdient een plek waar hij of zij zicht thuis voelt, waar energie je aanvult, op tilt en heelt. Feng Shui is een prachtige leer, die ik met liefde en passie voor andere inzet. MOOiS is de plek als je simpel, met aandacht en liefde je interieur- en levensenergie weer wilt laten stromen. 

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

Moos de Rijk Feng Shui collage

Feng Shui voor Huis

Feng Shui Interieuradvies

Moos de Rijk Feng Shui advies

Persoonlijk Advies

persoonlijke berekeningen

Zijn jij en je huis klaar voor het MOOiS| gevoel?

Als je voor MOOiS gaat, krijg je de aandacht die je verdient.

Ik ga voor je aan de slag. Ik luister naar je wensen en vragen. Ik kijk mee in je interieur of in wat je persoonlijk nodig hebt. Zo kan ik de beste inschatting maken, waar mee te beginnen. Ik maak (samen met jou of alleen) een stappenplan, en ga dan voortvarend aan het werk.

Ik kan ook alleen een berekening voor je maken, zodat jezelf aan de slag kan, en/of ik kan samen met jou aan de hand van de berekening de gebieden aanpakken, of ik voer voor jou de uitwerking van de berekeningen uit.

Moos de Rijk
Feng Shui Expert™ & Interieurontwerper
Feng Shui Consultant Moos de Rijk

UTRECHT (Utrecht)

Website: www.mooisvanmoos.nl
Email: MOOiS@i-moos.nl
Telefoon: +31 (0)6 34 82 07 98