paula
van diepen

Feng Shui Consultant Paula van Diepen

BEVERWIJK 

Website:

www.paulavandiepen.com
Facebook: @paulavandiepen
Telefoon: +31 (0)6 – 109 63 191 

HAPPY VIBES OP DE WERKVLOER

Ken je dat gevoel, je loopt een bedrijf binnen en ervaart direct een fijne sfeer? Je voelt dat het klopt. Het is een plek waar jij je direct thuis voelt, waar je blij wordt en lekker in je vel zit.

Dit is de sfeer waar jij het beste uit jezelf kunt halen. De energie die je wilt voelen als je een verkoopgesprek aangaat, een creatief project uitwerkt, brainstormt over innovatieve en inspirerende oplossingen. De sfeer die je wilt ervaren als je ergens werkt of komt solliciteren.

Met een hoog energielevel presteer je beter

Iedereen is gevoelig voor sferen, of je hier voor openstaat of niet. En zeg nou zelf, je presteert toch veel beter als de energie in een ruimte en in jezelf hoog is?

Een fijne sfeer op de werkvloer zorgt voor rust, blije medewerkers, efficiënte processen doordat het stroomt, inspirerende en creatieve oplossingen en een unieke klantbeleving.

Laat je business bruisen

Transformeer jouw organisatie naar een inspirerende plek waar ruimte is voor verbinding met aandacht voor de werknemers. Een plek waar je graag komt omdat het bruist, kortom Happy Vibes op de werkvloer!

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

BaZi analyse

BaZi analyse (Chinese astrologie)

EEN BAZI ANALYSE IS EEN BLAUWDRUK VAN JE PERSOONLIJKHEID, JE KWALITEITEN EN VALKUILEN. ONTDEK HOE JE JOUW MISSIE VERTAALT NAAR JE BUSINESS OM GERICHT EEN STRATEGIE OP TE MAKEN, JE KOERS UIT TE ZETTEN, FOCUS TE HOUDEN EN MEER PLEZIER, HELDERHEID EN RESULTAAT IN HET ONDERNEMEN TE ERVAREN.

Feng Shui analyse s

Feng Shui + BaZi + Coaching s
Business analyse s

Business analyse

MET EEN FENG SHUI BUSINESS ANALYSE BRENGEN WE HARMONIE AAN EN RICHTEN WE HET GEBOUW IN OP BASIS VAN DE DIENSTEN EN ACTIVITEITEN. ZO BENUT JE DE KRACHT VAN EEN RUIMTE, TRANSFORMEER JE DE ENERGIE NAAR EEN HOGER LEVEL EN LEG JE FOCUS OP HET WELZIJN VAN DE MEDEWERKERS.

Missie: zachtheid, blijheid en flow in jezelf en leefomgeving creëren.

Feng Shui analyse
Wil jij wonen in een ruimte waar jij – en je gezin – zich veilig voelen, lekker kunnen slapen, tot rust kunnen komen en weer opladen? Verlang je ook naar een werkplek waar je goed kunt focussen, brainstormen en creëren? Met Feng Shui breng je gebouwen energetisch in balans en richt je ruimtes in voor de juiste functionaliteiten. Zo laat je de energie voor je werken! Je voelt je beter, energieker en ervaart meer flow in alles wat je onderneemt.

Feng Shui + BaZi + Coaching
Verlang je naar zelfinzicht, flow, spirituele groei en een energetisch gebalanceerde leefomgeving? Ga dan voor het volledige pakket waarin we met behulp van BaZi, Feng Shui en coaching op zoek gaan naar jouw werkelijke zelf, het te volgen pad in je leven en hoe jouw leefomgeving je doelen kan ondersteunen zodat jij de beste resultaten behaalt. Je leert om contact met jezelf te maken, we zoeken naar oude patronen, je zielsmissie en je eigen creatievermogen.

Paula van Diepen
Feng Shui Designer, Energy- & Ademcoach
Feng Shui Consultant Paula van Diepen

BEVERWIJK (Noord-Holland)

Website: www.paulavandiepen.com
Facebook: @paulavandiepen
Telefoon: +31 (0)6 – 109 63 191