paula
van diepen

Feng Shui Consultant Paula van Diepen

BEVERWIJK 

Website: www.fengshuifeelings.nl
Facebook: @fengshuifeelings
Telefoon: +31 (0)6 – 109 63 191 

Flow ontstaat waar energie gaat. Ervaar het Feng Shui gevoel en laat je verrassen.

Vaak zijn we ons voornamelijk bewust van de fysieke wereld, de materie die we zien en ons eigen lichaam. We hebben minder aandacht voor de subtiele energetische wereld om ons heen. Zonder het besef dat de beste creaties en projecten ontstaan door een spontane – niet fysieke – ingeving.

Ons leven raakt meer in flow als we de energetische wereld integreren met onszelf.  Ik leer je graag om te spelen met energie om zo je woning of bedrijf in harmonie te brengen en in te tunen om je persoonlijke doelen te laten ondersteunen.

Ook kan ik je leren om bewust te worden van de energie in jezelf en je eigen creatiekracht.
Rust in je hoofd en in verbinding met jezelf en je hartenergie. Leer voelen en ervaren waar jij blij van wordt en hoe je zelf de verandering bent die je wilt zien in je leven.

“Zachtheid, blijheid en flow ontstaan door verbinding met jezelf en je leefomgeving”

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

BaZi analyse

BaZi analyse (Chinese astrologie)

we gaan op zoek naar jouw ware aard en je missie

Feng Shui analyse s

Feng Shui analyse

Met Feng Shui breng je gebouwen energetisch in balans.

Feng Shui + BaZi + Coaching s

Feng Shui + BaZi + Coaching

voor meer zelfinzicht, flow, spirituele groei en een energetisch gebalanceerde leefomgeving

Business analyse s

Business analyse

een Feng Shui business analyse waarin we het gebouw inrichten op basis van de activiteiten, harmonie aanbrengen en intunen.

Missie: zachtheid, blijheid en flow in jezelf en leefomgeving creëren.

BaZi analyse (Chinese astrologie)
Ben je op zoek naar wie je werkelijk bent, je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen en groeimogelijkheden? Met een BaZi analyse inclusief coachingsessie gaan we op zoek naar jouw ware aard en je missie. De analyse maakt je bewuster van jezelf, je patronen en laat je zien dat je gelukkiger wordt en meer voldoening ervaart door je eigen pad te volgen.

Feng Shui analyse
Wil jij wonen in een ruimte waar jij – en je gezin – zich veilig voelen, lekker kunnen slapen, tot rust kunnen komen en weer opladen? Verlang je ook naar een werkplek waar je goed kunt focussen, brainstormen en creëren? Met Feng Shui breng je gebouwen energetisch in balans en richt je ruimtes in voor de juiste functionaliteiten. Zo laat je de energie voor je werken! Je voelt je beter, energieker en ervaart meer flow in alles wat je onderneemt.

Feng Shui + BaZi + Coaching
Verlang je naar zelfinzicht, flow, spirituele groei en een energetisch gebalanceerde leefomgeving? Ga dan voor het volledige pakket waarin we met behulp van BaZi, Feng Shui en coaching op zoek gaan naar jouw werkelijke zelf, het te volgen pad in je leven en hoe jouw leefomgeving je doelen kan ondersteunen zodat jij de beste resultaten behaalt. Je leert om contact met jezelf te maken, we zoeken naar oude patronen, je zielsmissie en je eigen creatievermogen.

Business analyse
Sta jij aan het roer van een grote onderneming en ben je eraan toe om met energie meer flow te creëren? Vind je het daarnaast belangrijk dat werknemers zich goed voelen, op hun plek zitten en het beste uit zichzelf kunnen halen? Kies dan voor een Feng Shui business analyse waarin we het gebouw inrichten op basis van de activiteiten, harmonie aanbrengen en intunen om zo de beste resultaten te behalen.

Paula van Diepen
Feng Shui Designer & Energy Coach
Feng Shui Consultant Paula van Diepen

BEVERWIJK (Noord-Holland)

Website: www.fengshuifeelings.nl
Facebook: @fengshuifeelings
Telefoon: +31 (0)6 – 109 63 191