paula
van diepen

Feng Shui Consultant Paula van Diepen

BEVERWIJK 

Website: www.paulavandiepen.com
Facebook: @paulavandiepen
Telefoon: +31 (0)6109 63 191 

HAPPY VIBES OP DE WERKVLOER

Ken je dat gevoel, je loopt een bedrijf binnen en ervaart direct een fijne sfeer? Je voelt dat het klopt. Het is een plek waar jij je direct thuis voelt, waar je blij wordt en lekker in je vel zit.

Dit is de sfeer waar jij het beste uit jezelf kunt halen. De energie die je wilt voelen als je een verkoopgesprek aangaat, een creatief project uitwerkt, brainstormt over innovatieve en inspirerende oplossingen. De sfeer die je wilt ervaren als je ergens werkt of komt solliciteren.

Met een hoog energielevel presteer je beter

Iedereen is gevoelig voor sferen, of je hier voor openstaat of niet. En zeg nou zelf, je presteert toch veel beter als de energie in een ruimte en in jezelf hoog is?

Een fijne sfeer op de werkvloer zorgt voor rust, blije medewerkers, efficiënte processen doordat het stroomt, inspirerende en creatieve oplossingen en een unieke klantbeleving.

Laat je business bruisen

Transformeer jouw organisatie naar een inspirerende plek waar ruimte is voor verbinding met aandacht voor de werknemers. Een plek waar je graag komt omdat het bruist, kortom Happy Vibes op de werkvloer!

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

BaZi analyse

BaZi analyse (Chinese astrologie)

EEN BAZI ANALYSE IS EEN BLAUWDRUK VAN JE PERSOONLIJKHEID, JE KWALITEITEN EN VALKUILEN. ONTDEK HOE JE JOUW MISSIE VERTAALT NAAR JE BUSINESS OM GERICHT EEN STRATEGIE OP TE MAKEN, JE KOERS UIT TE ZETTEN, FOCUS TE HOUDEN EN MEER PLEZIER, HELDERHEID EN RESULTAAT IN HET ONDERNEMEN TE ERVAREN.

Feng Shui analyse s

Feng Shui + BaZi + Coaching s
Business analyse s

Business analyse

MET EEN FENG SHUI BUSINESS ANALYSE BRENGEN WE HARMONIE AAN EN RICHTEN WE HET GEBOUW IN OP BASIS VAN DE DIENSTEN EN ACTIVITEITEN. ZO BENUT JE DE KRACHT VAN EEN RUIMTE, TRANSFORMEER JE DE ENERGIE NAAR EEN HOGER LEVEL EN LEG JE FOCUS OP HET WELZIJN VAN DE MEDEWERKERS.

Paula van Diepen
Feng Shui Designer, Energy- & Ademcoach
Feng Shui Consultant Paula van Diepen

BEVERWIJK (Noord-Holland)

Website: www.paulavandiepen.com
Facebook: @paulavandiepen
Telefoon: +31 (0)6 – 109 63 191