lydia
vanboom

Feng Shui Consultant Lydia van Boom

EMMELOORD (Flevoland)

Email: lydiavanboom@hotmail.com
Facebook: @LydiavanBoomDichtbijJezelfWonen 
Telefoon: +31 (0)6 48 49 18 84

‘Dichtbij jezelf wonen’. Geen trend, geen gewoonte, maar wie jij bent en hoe jij wilt (be)leven.

Onderscheidend en authentiek zijn is mijn verlangen, omdat ik zo dichtbij mezelf kan leven. Dit gun ik anderen ook. Ik coach mensen in het zelf creëren van een woon- en werkomgeving die goed is afgestemd op hun behoefte, leefstijl en energie.

Mijn kracht.

Mijn kracht ligt in doorvragen en ik heb een sterk gevoel van ruimte, sfeer en esthetiek. Hiermee help ik mensen ontdekken wanneer zij in hun ‘element’ zijn en vertalen dit samen naar een interieur die bij hen past. Feng Shui werkt hierbij ondersteunend, omdat het harmonie brengt tussen de mens en zijn omgeving. Feng Shui brengt de energie van een ruimte in balans, wat van positieve invloed is op het gevoel van welzijn.

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

Feng Shui Expert Lydia van Boom

Feng Shui Interieur

Samen de kern ontdekken en dit vertalen naar een woon- of werkomgeving die past bij uw leefstijl en identiteit.

Feng Shui Lydia van Boom

Feng Shui Coaching

Mensen willen bewuster leven en zijn op zoek naar (innerlijke) rust en de essentie van leven.

'Ik ga bij een klant uit van authenticiteit en het verlangen om uniek te zijn'.

Voor mij heeft wonen/werken en daarmee interieur te maken met kwaliteit van leven nastreven, welzijn en harmonie ervaren. Ik zie dat mensen in deze huidige tijd steeds meer op zoek zijn naar ‘wellbeing’. Mensen willen bewuster leven en zijn op zoek naar (innerlijke) rust en de essentie van leven. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in behoefte aan het gebruik van natuurlijke materialen, biologische ingrediënten, yoga, meditatie, wellness bezoek, lifestyle en energetische coaching. Maar ook je leefomgeving speelt hier een grote rol in.

Holistische aanpak.

Mijn holistische aanpak als interieur- en Feng Shui coach sluit hier goed bij aan:

Ik ga bij een klant uit van authenticiteit en het verlangen om uniek te zijn. Ik ontwerp daarom ook niet voor, maar graag met een klant en ga hierbij opzoek naar wie zij zijn, hoe zij leven, wonen en werken, waar ze door aangetrokken worden en wat zij echt belangrijk vinden.

Samen de kern ontdekken en dit vertalen naar een woon- of werkomgeving die past bij hun leefstijl en identiteit.

Door mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening heb ik gemerkt dat het belangrijk is dat een hulpvraag of doel van jezelf blijft. Ik geef handvatten, inspiratie, voorbeelden en gebruik uiteraard mijn gevoel voor beleving en kennis van interieur om samen tot een persoonlijk plan van aanpak te komen, waar ze zelf mee aan de slag gaan.

Daarnaast gebruik in Feng Shui om meer verdieping te krijgen. Feng Shui kan de energie(stroom) van een woning of werkplek in balans brengen en geeft hierdoor meer kwaliteit van leven. Deze eeuwenoude filosofie staat dichterbij de natuur dan we in het westen gewend zijn en geeft d.m.v. de vijf elementen aanwijzingen met welke kleuren, materialen en vormen de energie in een ruimte verbeterd.

Ik ben gediplomeerd Feng Shui Expert™ en kan zowel basistips geven, als een Feng Shui analyse uitvoeren, wat een dieper en persoonlijker interieurplan oplevert.

Lydia van Boom
Interieur- en Feng Shui Coach 
Feng Shui Consultant Lydia van Boom

EMMELOORD (Flevoland)

Email: lydiavanboom@hotmail.com
Facebook: @LydiavanBoomDichtbijJezelfWonen 
Telefoon: +31 (0)6 48 49 18 84