zeynep
TASIOUDIS

LEERDAM (Utrecht)

Website: wwwww.fengzey.nl
E-mail: infofengzey@gmail.com
Telefoon: +31 (0)643000033

POSITIEVE ENERGIE IS DE SLEUTEL TOT GELUK!

Ik ben Zeynep, jouw kompas naar een leven in harmonie.

Als een gedreven Mindset & Feng Shui expert, combineer ik eeuwenoude wijsheid met moderne inzichten om jou te helpen je levenspad te verlichten. Mijn kracht ligt in het ontdekken van belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden en het creëren van een positieve energetische stroming in je fysieke omgeving. Ik ben de sleutel tot persoonlijke groei en positieve flow. Of je nu op zoek bent naar levensveranderingen of een positieve werk- of leefomgeving, ik ben degene die je nodig hebt om blokkades op te heffen en een nieuwe, positieve weg te bewandelen. Ontdek je potentieel en manifesteer je dromen met mijn begeleiding.

DIENSTEN

Ik bied gericht advies voor persoonlijke transformatie, professionele ontwerpers en bedrijven, waardoor levens en omgevingen naar een hoger niveau van welzijn en succes worden geleid.

Mijn unieke vaardigheden omvatten het aanpakken van zowel innerlijke als externe aspecten van welzijn.

Feng Zey Consultancy - Zeynep-Tasioudis - Feng Shui Consultant - Feng Shui Register

Mijn hoofddiensten bestaan uit;

- advies voor jou persoonlijk - advies voor design professionals - advies voor bedrijven

Op het gebied van mindset, help ik je om belemmerende overtuigingen en gewoontes te doorbreken. Met empathie en inzicht begeleid ik je op een reis naar zelfontdekking en zelfverbetering.

Samen werken we aan het versterken van je zelfvertrouwen, het creëren van heldere doelen en het realiseren van je volledige potentieel.
Als Feng Shui expert breng ik balans en positieve energie in je leefomgeving. Ik analyseer de stroming van energie (chi) in je huis of kantoor en pas eeuwenoude principes toe om harmonie te herstellen.

 

Het resultaat is een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een gevoel van rust en welzijn bevordert.

Wanneer je mij inhuurt, krijg je toegang tot een krachtige combinatie van mentale en fysieke transformatie. Je zult merken dat je meer zelfverzekerd, gefocust en veerkrachtig wordt, terwijl je omgeving een bron van inspiratie en positieve energie wordt. Of je nu je persoonlijke leven wilt verbeteren of een inspirerende werkplek wilt creëren, mijn diensten zijn de sleutel tot jouw geluk, succes en welzijn!

Ik ben Zeynep, een gepassioneerde Mindset en Feng Shui expert
met een diepgaande expertise in het transformeren
van levens en leefomgevingen.

LEERDAM (Utrecht)

Website: wwwww.fengzey.nl
E-mail: infofengzey@gmail.com
Telefoon: +31 (0)643000033