Lynne
Van dousselaere

Feng Shui Consultant Lynne Vandousselaere

RUDDERVOORDE (West-Vlaanderen)

Website: www.lynnev.eu
Facebook: @lynnev11
Telefoon: +32 (0)492 50 21 15

Intuïtieve, energetische en web begeleiding – jouw grenzen beter bewaken & jezelf écht leren kennen.

Hoi! Ik ben Lynne en al jaren onderzoek ik alles met betrekking tot wetenschap, metafysica, spiritualiteit, creativiteit – om te ontdekken waar we gelukkig van worden! Ik heb nog geen ‘gouden ei’ ontdekt die werkt voor iedereen, maar ik heb over de jaren wel heel wat kennis opgedaan. Mijn zoektocht zet zich verder naar meer energie, meer FUN, plezier & verbondenheid. Ik ben dol op “what makes a person tick” – en mijn main focus ligt dan ook vaak in psychologie, onze emoties & spiritualiteit.

Mijn aanbod Feng Shui Consulten

Sfeerimpressies van projecten

Feng Shui advies SB_41

Feng Shui voor Huis

elk huis vertelt een verhaal

Feng Shui Expert Lynne Vandousselaere SB_3_begeleiding

Persoonlijke Begeleiding

tarot, bazi & stress formatting

Feng Shui Expert Lynne Vandousselaere SB_72_webcoaching

Web Coaching

Hoe maak je jouw eigen website?

Feng Shui Expert Lynne Vandousselaere SB_24_workshops

Workshops Co-creatie

werken in groepen en co-creëren

Zo kan je iets in de wereld zetten die écht jou weerspiegelt.

Ik combineer graag Oost & West – Spirit & IT, een combinatie van analytisch en praktisch (bvb web coaching) met intuïtief en aanvoelend, zo kan je iets in de wereld zetten die écht jou weerspiegelt. Voor mij zijn websites onze digitale huizen – wat de wereld van ons te zien krijgt. Ik begeleid je graag naar een website vol flow, eenvoud & helemaal jij.

Mijn pure Feng Shui consults focussen zich vooral op het verhaal die je huis vertelt, die zich in dat moment aanbiedt. Daarbij werk ik graag gecombineerd met hexagrammen & I Tjing, energetische reiniging & bescherming en intuïtieve begeleiding. Ik werk ook graag met BaZi levenskaart analyses om te zien waar jij zit in jouw proces om zo een kader te kunnen aanbieden voor zaken waar je tegenaan loopt.

Mijn brede kennis zorgt ervoor dat ik je makkelijk kan begeleiden en doorverwijzen naar andere therapeuten die je verder kunnen ondersteunen op jouw pad.

Lynne Vandousselaere
Feng Shui Expert™ & Intuïtieve begeleiding
Feng Shui Consultant Lynne Vandousselaere

RUDDERVOORDE (West-Vlaanderen)

Website: www.lynnev.eu
Facebook: @lynnev11
Telefoon: +32 (0)492 50 21 15