Services we offer

Feng Shui
Kies voor Klassieke Kompas School Feng Shui
Feng Shui betekent letterlijk wind (feng) en water (shui), de twee belangrijkste natuurkrachten die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van de levensenergie/Chi op onze planeet. De juiste flow van Chi in onze omgeving is de sleutel tot het geluk.

Feng Shui richt zich op het evenwicht tussen de fysieke omgeving en de onzichtbare energiestromen in de natuur en onderzoekt hoe de omgeving ons welzijn beïnvloedt. Deze fysieke omgeving kan het kantoor, jouw huis, een gebouw, of zelfs de kleding zijn die je draagt, maar het kan ook het visitekaartje zijn die je aan je klant geeft. Feng Shui onderzoekt hoe de mensen met het fysieke een interactie aangaan en biedt ons tools om een positieve stimulans aan te brengen. Praktisch betekent dit aanpassingen in ontwerp, inrichting, vorm, kleur, materiaal, etc. Een holistisch ontwerp zal een positieve invloed op mensen hebben en bijdragen aan de creatie van het leven die zij wensen te ervaren.

Steun van positieve energie / chi
Om het meeste uit het leven te halen hebben wij de steun van positieve energie / chi in onze leefomgeving nodig. Door het toepassen van deze krachtige energie in ons huis of op onze werkplek zijn wij in staat om:

– het niveau van ons welzijn te verhogen
– harmonie te brengen in de verschillende aspecten van ons leven
– het terugbrengen en verbeteren van de gebieden die ontbreken in ons leven
– ons weer op het juiste pad brengen die leidt naar de doelen die wij willen bereiken

Feng Shui in ons huis en op onze werkplek stimuleert ons ondernemend vermogen, het behalen van doelen en geeft sturing voor elk gebied van ons leven welke aandacht en balans nodig heeft.

Design als therapie
Een holistisch, door Feng Shui geïnspireerd ontwerp, maakt de ruimte rustgevend, comfortabel, inspirerend en mooi. Het heeft een positieve invloed op alle gebruikers en draagt bij aan het creëren van het leven die zij wensen te ervaren.

Binnen het Nederlands Feng Shui Register™ vindt je gecertificeerde en goed opgeleide Feng Shui specialisten die de exacte vaardigheden en competenties hebben om een woning, bedrijfspand of omgeving in harmonie te brengen. Kies een van de vele gekwalificeerde consultants uit het register, want alleen zij hebben de kennis in huis om een harmonieuze omgeving op basis van de 6.000 jaar oude klassieke Feng Shui kennis (kompas school), te creëren. De originele traditionele Feng Shui kijkt namelijk in de ziel van de ruimte.

De wereld een mooiere plek te maken, kamer voor kamer!